KRAAMZORG BIEBS
 "samen maken wij er een onvergetelijke kraamtijd van"
 

Wat andere zeggen over Kraamzorg Biebs; 

30 berichten op 6 pagina's
Ruby-An Kraehe
27-12-23 14:56:06
Op 16 december ben ik voor het eerst moeder geworden. Ik had eerst een andere kraamverzorgster waar het niet mee klikte en de zorg vroegtijdig is gestopt. Gelukkig wilde Biebs (in haar vakantie) de laatste paar dagen in mijn kraamtijd komen. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor de lieve zorg, tips en rust die ze bracht!
Desi de Wit
25-11-23 11:15:08
Op 11-11 zijn we ouders geworden van onze dochter Juna. Iets eerder dan verwacht, maar uit het ziekenhuis was ze er voor ons. Biebs is een lief, toegankelijk en gezellig persoon, waarmee je ook een goed gesprek kan voeren! Ze heeft goed met ons meegedacht, tips gegeven en bracht rust als ze er was. Wij kijken terug op een fijne kraamweek!

Biebs heel erg bedankt voor alles en wie weet tot ziens! Liefs, Jurian, Desi en Juna (en Mien ;))
Elaine & Krijn
17-11-23 12:00:33
Wij zijn op 28 oktober voor het eerst ouders geworden. Wij hebben ons zo goed mogelijk proberen voor te bereiden, zoals toekomstige ouders dat doen. Toch blijft het super spannend en heb je in de eerste week geen idee hoe je met je kleine moet omgaan. Dan is het super fijn dat je een topper als Brigitte als kraamzorg hebt! Met alle rust en geduld heeft Brigitte ons alle kneepjes van het "ouderschap" uitgelegd. En dit altijd in overleg met onze eigen wensen. Naast dat Brigitte ontzettend goed is in haar werk, is het ook een gezellig en toegankelijk persoon.

Ontzettend bedankt voor de liefdevolle zorg en de mooie kraamweek.
Shelley Beentjes
28-09-23 11:30:15
Fijn en relaxed, zo hebben wij onze kraamtijd met Brigitte ervaren! Ons zoontje werd een paar weken eerder dan verwacht geboren waardoor wij een paar nachtjes in het ziekenhuis bleven, maar toen wij thuis kwamen was Brigitte er voor ons ondanks de plotselinge bevalling. We zijn goed geholpen met de borstvoeding en Brigitte dacht ook met ons mee over allerlei andere zaken en nog aan te schaffen spullen. Al met al voor ons dus een hele fijne kraamtijd en wanneer er ooit nog een kindje mag komen zouden wij weer erg graag Brigitte als onze kraamzorg willen!
Bedankt lieve Brigitte!
Liefs Marc, Shelley en Owen
Wesselink
30-08-23 18:43:28
Wij hebben een hele fijne tijd gehad met Biebs. Ik was iets eerder bevallen dan gepland, maar Biebs heeft ervoor gezorgd dat we alsnog kraamzorg kregen bij thuiskomst uit het ziekenhuis.

Biebs heeft ontzettend met ons meegedacht in de periode van de kraamzorg maar ook daarbuiten. Fijne begeleiding en tips. Zorgde voor rust maar ook voor gezelligheid en een fijn gesprek. Kon goed aanvoelen wat er speelde en wat er nodig was. Onze kleine meid vond het ook gezellig en vertrouwd met Biebs. Ook heeft Biebs een nacht voor ons gedraaid zodat wij even konden bijkomen en de volgende dag stond zij ook weer voor ons paraat. Mijn herstel ging niet helemaal lekker en biebs heeft mij daar ook erg bij gesteund en geholpen waar ze kon. Een topper. Dankjewel voor alles!!!

Wie weet.... tot ziens. Fam. Wesselink 🤍
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram