KRAAMZORG BIEBS
 "samen maken wij er een onvergetelijke kraamtijd van"
 

Wat andere zeggen over Kraamzorg Biebs; 

31 berichten op 7 pagina's
Anouk Visser
07-05-24 02:28:44
Waar moet ik beginnen.. Brigitte is in vele opzichten geweldig!! Mede dankzij haar is onze kraamweek één grote roze wolk geweest! Geen moment heeft het gevoeld of er een vreemde in ons huis rondliep. Ze is warm, rustig en ontzettend kundig. Ze gaf ons vertrouwen en heeft ons veel geleerd. Maar naast alle baby gerelateerde zaken, kan je ook voor een goed gesprek over alles en niets bij Brigitte terecht. En laat ik niet vergeten te vermelden de goede zorg voor ons. Verse croissantjes met jus d’orange, een gezond tussendoortje en een wasje tussendoor niets is voor Brigitte te gek. Kortom, kiezen voor Kraamzorg Biebs en een week lang genieten van de beste zorg én het gezelligste gezelschap was de beste keuze ooit!
Ruby-An Kraehe
27-12-23 14:56:06
Op 16 december ben ik voor het eerst moeder geworden. Ik had eerst een andere kraamverzorgster waar het niet mee klikte en de zorg vroegtijdig is gestopt. Gelukkig wilde Biebs (in haar vakantie) de laatste paar dagen in mijn kraamtijd komen. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor de lieve zorg, tips en rust die ze bracht!
Desi de Wit
25-11-23 11:15:08
Op 11-11 zijn we ouders geworden van onze dochter Juna. Iets eerder dan verwacht, maar uit het ziekenhuis was ze er voor ons. Biebs is een lief, toegankelijk en gezellig persoon, waarmee je ook een goed gesprek kan voeren! Ze heeft goed met ons meegedacht, tips gegeven en bracht rust als ze er was. Wij kijken terug op een fijne kraamweek!

Biebs heel erg bedankt voor alles en wie weet tot ziens! Liefs, Jurian, Desi en Juna (en Mien ;))
Elaine & Krijn
17-11-23 12:00:33
Wij zijn op 28 oktober voor het eerst ouders geworden. Wij hebben ons zo goed mogelijk proberen voor te bereiden, zoals toekomstige ouders dat doen. Toch blijft het super spannend en heb je in de eerste week geen idee hoe je met je kleine moet omgaan. Dan is het super fijn dat je een topper als Brigitte als kraamzorg hebt! Met alle rust en geduld heeft Brigitte ons alle kneepjes van het "ouderschap" uitgelegd. En dit altijd in overleg met onze eigen wensen. Naast dat Brigitte ontzettend goed is in haar werk, is het ook een gezellig en toegankelijk persoon.

Ontzettend bedankt voor de liefdevolle zorg en de mooie kraamweek.
Shelley Beentjes
28-09-23 11:30:15
Fijn en relaxed, zo hebben wij onze kraamtijd met Brigitte ervaren! Ons zoontje werd een paar weken eerder dan verwacht geboren waardoor wij een paar nachtjes in het ziekenhuis bleven, maar toen wij thuis kwamen was Brigitte er voor ons ondanks de plotselinge bevalling. We zijn goed geholpen met de borstvoeding en Brigitte dacht ook met ons mee over allerlei andere zaken en nog aan te schaffen spullen. Al met al voor ons dus een hele fijne kraamtijd en wanneer er ooit nog een kindje mag komen zouden wij weer erg graag Brigitte als onze kraamzorg willen!
Bedankt lieve Brigitte!
Liefs Marc, Shelley en Owen
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram