KRAAMZORG BIEBS
 "samen maken wij er een onvergetelijke kraamtijd van"
 

Wat andere zeggen over Kraamzorg Biebs; 

30 berichten op 3 pagina's
Ruby-An Kraehe
27-12-23 14:56:06
Op 16 december ben ik voor het eerst moeder geworden. Ik had eerst een andere kraamverzorgster waar het niet mee klikte en de zorg vroegtijdig is gestopt. Gelukkig wilde Biebs (in haar vakantie) de laatste paar dagen in mijn kraamtijd komen. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor de lieve zorg, tips en rust die ze bracht!
Desi de Wit
25-11-23 11:15:08
Op 11-11 zijn we ouders geworden van onze dochter Juna. Iets eerder dan verwacht, maar uit het ziekenhuis was ze er voor ons. Biebs is een lief, toegankelijk en gezellig persoon, waarmee je ook een goed gesprek kan voeren! Ze heeft goed met ons meegedacht, tips gegeven en bracht rust als ze er was. Wij kijken terug op een fijne kraamweek!

Biebs heel erg bedankt voor alles en wie weet tot ziens! Liefs, Jurian, Desi en Juna (en Mien ;))
Elaine & Krijn
17-11-23 12:00:33
Wij zijn op 28 oktober voor het eerst ouders geworden. Wij hebben ons zo goed mogelijk proberen voor te bereiden, zoals toekomstige ouders dat doen. Toch blijft het super spannend en heb je in de eerste week geen idee hoe je met je kleine moet omgaan. Dan is het super fijn dat je een topper als Brigitte als kraamzorg hebt! Met alle rust en geduld heeft Brigitte ons alle kneepjes van het "ouderschap" uitgelegd. En dit altijd in overleg met onze eigen wensen. Naast dat Brigitte ontzettend goed is in haar werk, is het ook een gezellig en toegankelijk persoon.

Ontzettend bedankt voor de liefdevolle zorg en de mooie kraamweek.
Shelley Beentjes
28-09-23 11:30:15
Fijn en relaxed, zo hebben wij onze kraamtijd met Brigitte ervaren! Ons zoontje werd een paar weken eerder dan verwacht geboren waardoor wij een paar nachtjes in het ziekenhuis bleven, maar toen wij thuis kwamen was Brigitte er voor ons ondanks de plotselinge bevalling. We zijn goed geholpen met de borstvoeding en Brigitte dacht ook met ons mee over allerlei andere zaken en nog aan te schaffen spullen. Al met al voor ons dus een hele fijne kraamtijd en wanneer er ooit nog een kindje mag komen zouden wij weer erg graag Brigitte als onze kraamzorg willen!
Bedankt lieve Brigitte!
Liefs Marc, Shelley en Owen
Wesselink
30-08-23 18:43:28
Wij hebben een hele fijne tijd gehad met Biebs. Ik was iets eerder bevallen dan gepland, maar Biebs heeft ervoor gezorgd dat we alsnog kraamzorg kregen bij thuiskomst uit het ziekenhuis.

Biebs heeft ontzettend met ons meegedacht in de periode van de kraamzorg maar ook daarbuiten. Fijne begeleiding en tips. Zorgde voor rust maar ook voor gezelligheid en een fijn gesprek. Kon goed aanvoelen wat er speelde en wat er nodig was. Onze kleine meid vond het ook gezellig en vertrouwd met Biebs. Ook heeft Biebs een nacht voor ons gedraaid zodat wij even konden bijkomen en de volgende dag stond zij ook weer voor ons paraat. Mijn herstel ging niet helemaal lekker en biebs heeft mij daar ook erg bij gesteund en geholpen waar ze kon. Een topper. Dankjewel voor alles!!!

Wie weet.... tot ziens. Fam. Wesselink 🤍
Elana Majcher
06-05-23 18:05:09
After having tante Biebs help with our first born we were determined to have her here with our 2nd.

And once again we made the right decision, Biebs truly is a loving, caring and dedicated kraamzorg practitioner.

She helped remind us how to go about caring for a newborn, helped with our toddler and made this week a lot more bearable .

Even though we had a full house with grandparents present she was able to assist in a way that is most invaluable.
We were sad to say goodbye today but are happy to know we were well looked after and whomever is yet to have her assist in their kraamweek will also be well taken care of and experience the height of care, professionalism and a whole lot of love.

Cannot thank you enough tante Biebs, you're literally a part of our family ! ❤️
Miedema - van der Meij
24-04-23 16:34:38
Brigitte was er voor ons vanaf het eerste moment. Ze was er niet alleen voor de kleine maar ook voor de ouders. Ondanks dat het voor ons een moeilijke periode was kijken we mede door haar terug op een goede kraamweek. Ze stond fysiek en emotioneel voor ons klaar en we konden goed met haar praten.

Ook was het erg fijn dat zij een nacht lang voor ons heeft gedraaid. Zodat wij na 3 dagen wakker te zijn geweest even konden opladen. Zeker een aanrader voor elke ouder.

We kijken terug op een fijne kraamweek en zijn ook erg blij met haar ondersteuning tijdens de bevalling.
Maureen van Schayk
31-03-23 19:36:13
Zoals de eerste zin op de voorpagina al zegt: "samen maken wij er een onvergetelijke kraamtijd van". En dat is zeker gelukt. Ondanks dat er tegelijkertijd nog een baby’tje geboren en Brigitte zich in tweeën moest splitsen, hebben wij hier niks van gemerkt. Brigitte is altijd bereikbaar voor vragen. Zij weet wat ze doet en weet dit goed over te dragen naar kersverse ouders. Ook neemt zij de tijd om te kijken hoe het met de ouders zelf gaat en kijkt niet alleen naar de kleine. Wij hebben hard gelachen maar er was ook plek voor een traantje. Kortom, een topweek met een topper van kraamzorg.

Als het ons gegund, hopen wij zeker dat Brigitte weer een plekje vrij heeft voor ons 💖

Heel veel liefs,

Maureen, Thijs & Fien
Lianne Koper
11-01-23 21:20:54
Wat een topper, die Brigitte! Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad. Iedereen in ons gezin was op zijn of haar gemak bij Brigitte. Het was gezellig, kundig en bovenal liefdevol. De manier waarop Brigitte voor mij zorgde, hoe ze knuffelde met ons meisje Novi. Het stoeien, knutselen, cakejes bakken, en lachen en knuffelen met onze 3-jarige Dies. Op 1e kerstdag een kerstcadeau, oliebollen bij de koffie en heel veel fijne gesprekken over zowel babygerelateerde zaken, als gezellige kletspraatjes tijdens een latte machiato. Een onvergetelijke kraamweek, wij zijn team Brigitte! Veel liefs, Novi, Dies, Joyce en Lianne
Jeva Heesterbeek
18-12-22 13:07:44
Wij hebben een hele fijne en rustige kraamweek gehad met Brigitte. Ze nam de tijd om ons als nieuwe ouders alles uit te leggen en te ondersteunen en gaf goede handvatten voor de verzorging van onze dochter. Ook heeft ze goede ondersteuning geboden bij het geven van borstvoeding. Toen wij recht hadden op extra kraamzorg, was Brigitte zo flexibel dat zij ook de laatste twee dagen kon komen.
Ondanks dat er een ander persoon in huis is, was Brigitte een vertrouwd gezicht. Ze is betrokken op een prettige manier, was aanwezig wanneer nodig en zag zelf in welke dingen gedaan konden worden in huis.

Bedankt voor de goede en liefdevolle zorg en de mooie kraamweek! Mochten we nog een kindje krijgen, dan hopen wij dat Brigitte ons weer kan ondersteunen.
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram