KRAAMZORG BIEBS
 "samen maken wij er een onvergetelijke kraamtijd van"
 

Wat andere zeggen over Kraamzorg Biebs; 

30 berichten op 2 pagina's
Ruby-An Kraehe
27-12-23 14:56:06
Op 16 december ben ik voor het eerst moeder geworden. Ik had eerst een andere kraamverzorgster waar het niet mee klikte en de zorg vroegtijdig is gestopt. Gelukkig wilde Biebs (in haar vakantie) de laatste paar dagen in mijn kraamtijd komen. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor de lieve zorg, tips en rust die ze bracht!
Desi de Wit
25-11-23 11:15:08
Op 11-11 zijn we ouders geworden van onze dochter Juna. Iets eerder dan verwacht, maar uit het ziekenhuis was ze er voor ons. Biebs is een lief, toegankelijk en gezellig persoon, waarmee je ook een goed gesprek kan voeren! Ze heeft goed met ons meegedacht, tips gegeven en bracht rust als ze er was. Wij kijken terug op een fijne kraamweek!

Biebs heel erg bedankt voor alles en wie weet tot ziens! Liefs, Jurian, Desi en Juna (en Mien ;))
Elaine & Krijn
17-11-23 12:00:33
Wij zijn op 28 oktober voor het eerst ouders geworden. Wij hebben ons zo goed mogelijk proberen voor te bereiden, zoals toekomstige ouders dat doen. Toch blijft het super spannend en heb je in de eerste week geen idee hoe je met je kleine moet omgaan. Dan is het super fijn dat je een topper als Brigitte als kraamzorg hebt! Met alle rust en geduld heeft Brigitte ons alle kneepjes van het "ouderschap" uitgelegd. En dit altijd in overleg met onze eigen wensen. Naast dat Brigitte ontzettend goed is in haar werk, is het ook een gezellig en toegankelijk persoon.

Ontzettend bedankt voor de liefdevolle zorg en de mooie kraamweek.
Shelley Beentjes
28-09-23 11:30:15
Fijn en relaxed, zo hebben wij onze kraamtijd met Brigitte ervaren! Ons zoontje werd een paar weken eerder dan verwacht geboren waardoor wij een paar nachtjes in het ziekenhuis bleven, maar toen wij thuis kwamen was Brigitte er voor ons ondanks de plotselinge bevalling. We zijn goed geholpen met de borstvoeding en Brigitte dacht ook met ons mee over allerlei andere zaken en nog aan te schaffen spullen. Al met al voor ons dus een hele fijne kraamtijd en wanneer er ooit nog een kindje mag komen zouden wij weer erg graag Brigitte als onze kraamzorg willen!
Bedankt lieve Brigitte!
Liefs Marc, Shelley en Owen
Wesselink
30-08-23 18:43:28
Wij hebben een hele fijne tijd gehad met Biebs. Ik was iets eerder bevallen dan gepland, maar Biebs heeft ervoor gezorgd dat we alsnog kraamzorg kregen bij thuiskomst uit het ziekenhuis.

Biebs heeft ontzettend met ons meegedacht in de periode van de kraamzorg maar ook daarbuiten. Fijne begeleiding en tips. Zorgde voor rust maar ook voor gezelligheid en een fijn gesprek. Kon goed aanvoelen wat er speelde en wat er nodig was. Onze kleine meid vond het ook gezellig en vertrouwd met Biebs. Ook heeft Biebs een nacht voor ons gedraaid zodat wij even konden bijkomen en de volgende dag stond zij ook weer voor ons paraat. Mijn herstel ging niet helemaal lekker en biebs heeft mij daar ook erg bij gesteund en geholpen waar ze kon. Een topper. Dankjewel voor alles!!!

Wie weet.... tot ziens. Fam. Wesselink 🤍
Elana Majcher
06-05-23 18:05:09
After having tante Biebs help with our first born we were determined to have her here with our 2nd.

And once again we made the right decision, Biebs truly is a loving, caring and dedicated kraamzorg practitioner.

She helped remind us how to go about caring for a newborn, helped with our toddler and made this week a lot more bearable .

Even though we had a full house with grandparents present she was able to assist in a way that is most invaluable.
We were sad to say goodbye today but are happy to know we were well looked after and whomever is yet to have her assist in their kraamweek will also be well taken care of and experience the height of care, professionalism and a whole lot of love.

Cannot thank you enough tante Biebs, you're literally a part of our family ! ❤️
Miedema - van der Meij
24-04-23 16:34:38
Brigitte was er voor ons vanaf het eerste moment. Ze was er niet alleen voor de kleine maar ook voor de ouders. Ondanks dat het voor ons een moeilijke periode was kijken we mede door haar terug op een goede kraamweek. Ze stond fysiek en emotioneel voor ons klaar en we konden goed met haar praten.

Ook was het erg fijn dat zij een nacht lang voor ons heeft gedraaid. Zodat wij na 3 dagen wakker te zijn geweest even konden opladen. Zeker een aanrader voor elke ouder.

We kijken terug op een fijne kraamweek en zijn ook erg blij met haar ondersteuning tijdens de bevalling.
Maureen van Schayk
31-03-23 19:36:13
Zoals de eerste zin op de voorpagina al zegt: "samen maken wij er een onvergetelijke kraamtijd van". En dat is zeker gelukt. Ondanks dat er tegelijkertijd nog een baby’tje geboren en Brigitte zich in tweeën moest splitsen, hebben wij hier niks van gemerkt. Brigitte is altijd bereikbaar voor vragen. Zij weet wat ze doet en weet dit goed over te dragen naar kersverse ouders. Ook neemt zij de tijd om te kijken hoe het met de ouders zelf gaat en kijkt niet alleen naar de kleine. Wij hebben hard gelachen maar er was ook plek voor een traantje. Kortom, een topweek met een topper van kraamzorg.

Als het ons gegund, hopen wij zeker dat Brigitte weer een plekje vrij heeft voor ons 💖

Heel veel liefs,

Maureen, Thijs & Fien
Lianne Koper
11-01-23 21:20:54
Wat een topper, die Brigitte! Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad. Iedereen in ons gezin was op zijn of haar gemak bij Brigitte. Het was gezellig, kundig en bovenal liefdevol. De manier waarop Brigitte voor mij zorgde, hoe ze knuffelde met ons meisje Novi. Het stoeien, knutselen, cakejes bakken, en lachen en knuffelen met onze 3-jarige Dies. Op 1e kerstdag een kerstcadeau, oliebollen bij de koffie en heel veel fijne gesprekken over zowel babygerelateerde zaken, als gezellige kletspraatjes tijdens een latte machiato. Een onvergetelijke kraamweek, wij zijn team Brigitte! Veel liefs, Novi, Dies, Joyce en Lianne
Jeva Heesterbeek
18-12-22 13:07:44
Wij hebben een hele fijne en rustige kraamweek gehad met Brigitte. Ze nam de tijd om ons als nieuwe ouders alles uit te leggen en te ondersteunen en gaf goede handvatten voor de verzorging van onze dochter. Ook heeft ze goede ondersteuning geboden bij het geven van borstvoeding. Toen wij recht hadden op extra kraamzorg, was Brigitte zo flexibel dat zij ook de laatste twee dagen kon komen.
Ondanks dat er een ander persoon in huis is, was Brigitte een vertrouwd gezicht. Ze is betrokken op een prettige manier, was aanwezig wanneer nodig en zag zelf in welke dingen gedaan konden worden in huis.

Bedankt voor de goede en liefdevolle zorg en de mooie kraamweek! Mochten we nog een kindje krijgen, dan hopen wij dat Brigitte ons weer kan ondersteunen.
Pricilla Giersthove
07-11-22 12:49:30
Het is fijn als de kraamweek wordt door een vast gezicht. Wij zijn in de namiddag thuis gekomen en Brigitte heeft ervoor gezorgd dat onze eerste nacht thuis prima is verlopen. Zij is duidelijk in communicatie en heeft alle nodige informatie verschaft over borstvoeding en eventuele bijvoeding.

Er was ook een klik met andere familieleden. Bij mijn volgende zwangerschap kom ik zeker weten terug!

Noï heeft door jou een goede eerste nacht gehad. Wij zijn je dankbaar.
Pien -
14-10-22 11:37:06
Wij hebben bewust gekozen voor een vast gezicht waar we van tevoren al mee konden kennismaken. Met Biebs was er al snel een klik. Ze heeft ons fijn geholpen met het opstarten op dag van de bevalling, dacht goed mee over de borstvoeding en heeft van alles geregeld voor ons. Daarnaast doorstond ze met vlag en wimpel de tests van onze zoon (4jr) die haar soms op de proef stelde. Kortom: met Biebs als kraamverzorgster is elk gezin in goede handen.
Anna ten Wolde
06-10-22 06:31:31
Op 26 juli ben ik bevallen van mijn eerste kindje. Geheel onverwacht weliswaar, want ze was vijf weken te vroeg! Hierdoor belandde zij voor korte tijd in een couveuse en moesten wij wat langer in het ziekenhuis blijven. Brigitte heeft toen erg met ons meegedacht en geregeld dat wij tòch Kraamzorg konden krijgen. Normaalgesproken blijven kindjes die vijf weken te vroeg zijn wat langer in het ziekenhuis, maar met de hulp van Brigitte (die de volgende dag meteen voor ons klaarstond) konden wij met een gerust hart naar huis met ons kleine meisje. Brigitte is ontzettend betrokken en open. Kraamzorg is behoorlijk intieme zorg, maar ik heb mij daar geen moment druk om gemaakt. Brigitte is kraamverzorgster in hart en nieren.

Ik hoop van harte dat als ons nog een kindje gegund is in de toekomst, Brigitte ons weer kan komen helpen. 🥰♥️
Evelien en Paul Oudendijk
23-08-22 17:51:54
Bij onze eerste dochter hadden we 3 kraamhulpen in 1 week. Ook van een roze wolk was geen sprake. Daarom wilden we het nu anders. Fijn om 1 vast gezicht te hebben. Gelukkig voelde ik mij nu heel goed. Brigitte haar kwaliteit is om aan te voelen wat je nodig hebt. Achter de schermen verrichtte ze een hoop werk, zoals het huishouden. Zo gaf ze in de middag de fles, zodat wij allen konden bijslapen. Ook ging ze lekker spelen met onze oudste dochter. Die bezo ek, visite en uiteindelijk biesjiet ( ja moeilijke naam) wel zou missen. Zeker een aanrader.Niets was te veel gevraagd.
Amanda Huttinga
07-08-22 16:45:05
Briggite heeft ons op een hele fijne rustige manier geholpen. Ze heeft goede tips en antwoorden op al onze vragen. Het was heel fijn samen werken je merkt duidelijk dat ze weet wat ze doet en der ook echt plezier uithaald. Ik zou briggite zeker aanraden. Wat ook zeker een plus punt is is dat we ook als ze er niet is haar mogen appen dit geeft een fijn gevoel en heeft ons ook zeker geholpen. Wij kijken met een fijn gevoel terug op onze kraamweek.
Selina Ahmed
14-06-22 20:16:56
Dit was een hele bijzondere kraamperiode omdat Brigitte familie is en haar eigen neefje vanaf de eerste dag mocht verzorgen. Daarnaast is het heel fijn om Brigitte als kraamhulp te hebben en zou ik iedereen haar aanraden! Ze heeft heel goed geholpen met borstvoeding en gaf allerlei goede tips. Ze sluit de kraamweek op een fijne manier af en geeft je zelfvertrouwen. Kortom, Kraamzorg Biebs is zeker een aanrader!
Joan Bhagwandin
05-04-22 16:06:58
Na mijn bevalling begon mijn onzekere periode. Kan ik mijn kindje wel verschonen, durf ik haar wel om te kleden? Deze negatieve gedachtes nam Brigitte weg tijdens de kraamweek. Brigitte is een lief, geduldig en warm persoon. Ze heeft mij ondersteunt met mijn onzekerheden en ze heeft geweldig geholpen met de zorg voor mijn kindje. Als ik weer zwanger ben dan weet ik zeker dat ik weer voor Brigitte kies.
Bondien Rademakers
15-02-22 17:08:02
Onze rots in de branding tijdens de kraamweek! Deed er alles aan om de borstvoeding te laten slagen en dat is gelukt. Ook is ze lief en gezellig :). Legt alles duidelijk uit en zorgt ervoor dat je zelfvertrouwen krijgt in het verzorgen van je pasgeboren baby. Ze was ook super leuk met onze dochter. We zullen haar iedereen aanraden! Groetjes van Bondien, Mitchell en je kleine vriendin Novie
Kelly Bakker
11-02-22 11:39:34
Wat een mooi en geduldig mens is Brigitte zowel met de kleine meid als met ons zoontje van 2! Wij hebben deze afgelopen week als heel fijn en warm ervaren! Als iemand ooit aan mij zal vragen weet je een goede kraamhulp... raad ik biebs zeker aan! Je bent een toppertje!
Vyrna & Mitchell Ten Hoope
11-01-22 16:53:48
As first parents was a life change experience, specially after a heavy labor, Brigitte support made the difference in our first week, thank you for all help.
with Love, Vyrna, Mitch and Sophia 🤗
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram