KRAAMZORG BIEBS
 "samen maken wij er een onvergetelijke kraamtijd van"
 

Wat andere zeggen over Kraamzorg Biebs; 

30 berichten op 6 pagina's
Elana Majcher
06-05-23 18:05:09
After having tante Biebs help with our first born we were determined to have her here with our 2nd.

And once again we made the right decision, Biebs truly is a loving, caring and dedicated kraamzorg practitioner.

She helped remind us how to go about caring for a newborn, helped with our toddler and made this week a lot more bearable .

Even though we had a full house with grandparents present she was able to assist in a way that is most invaluable.
We were sad to say goodbye today but are happy to know we were well looked after and whomever is yet to have her assist in their kraamweek will also be well taken care of and experience the height of care, professionalism and a whole lot of love.

Cannot thank you enough tante Biebs, you're literally a part of our family ! ❤️
Miedema - van der Meij
24-04-23 16:34:38
Brigitte was er voor ons vanaf het eerste moment. Ze was er niet alleen voor de kleine maar ook voor de ouders. Ondanks dat het voor ons een moeilijke periode was kijken we mede door haar terug op een goede kraamweek. Ze stond fysiek en emotioneel voor ons klaar en we konden goed met haar praten.

Ook was het erg fijn dat zij een nacht lang voor ons heeft gedraaid. Zodat wij na 3 dagen wakker te zijn geweest even konden opladen. Zeker een aanrader voor elke ouder.

We kijken terug op een fijne kraamweek en zijn ook erg blij met haar ondersteuning tijdens de bevalling.
Maureen van Schayk
31-03-23 19:36:13
Zoals de eerste zin op de voorpagina al zegt: "samen maken wij er een onvergetelijke kraamtijd van". En dat is zeker gelukt. Ondanks dat er tegelijkertijd nog een baby’tje geboren en Brigitte zich in tweeën moest splitsen, hebben wij hier niks van gemerkt. Brigitte is altijd bereikbaar voor vragen. Zij weet wat ze doet en weet dit goed over te dragen naar kersverse ouders. Ook neemt zij de tijd om te kijken hoe het met de ouders zelf gaat en kijkt niet alleen naar de kleine. Wij hebben hard gelachen maar er was ook plek voor een traantje. Kortom, een topweek met een topper van kraamzorg.

Als het ons gegund, hopen wij zeker dat Brigitte weer een plekje vrij heeft voor ons 💖

Heel veel liefs,

Maureen, Thijs & Fien
Lianne Koper
11-01-23 21:20:54
Wat een topper, die Brigitte! Wij hebben een heerlijke kraamweek gehad. Iedereen in ons gezin was op zijn of haar gemak bij Brigitte. Het was gezellig, kundig en bovenal liefdevol. De manier waarop Brigitte voor mij zorgde, hoe ze knuffelde met ons meisje Novi. Het stoeien, knutselen, cakejes bakken, en lachen en knuffelen met onze 3-jarige Dies. Op 1e kerstdag een kerstcadeau, oliebollen bij de koffie en heel veel fijne gesprekken over zowel babygerelateerde zaken, als gezellige kletspraatjes tijdens een latte machiato. Een onvergetelijke kraamweek, wij zijn team Brigitte! Veel liefs, Novi, Dies, Joyce en Lianne
Jeva Heesterbeek
18-12-22 13:07:44
Wij hebben een hele fijne en rustige kraamweek gehad met Brigitte. Ze nam de tijd om ons als nieuwe ouders alles uit te leggen en te ondersteunen en gaf goede handvatten voor de verzorging van onze dochter. Ook heeft ze goede ondersteuning geboden bij het geven van borstvoeding. Toen wij recht hadden op extra kraamzorg, was Brigitte zo flexibel dat zij ook de laatste twee dagen kon komen.
Ondanks dat er een ander persoon in huis is, was Brigitte een vertrouwd gezicht. Ze is betrokken op een prettige manier, was aanwezig wanneer nodig en zag zelf in welke dingen gedaan konden worden in huis.

Bedankt voor de goede en liefdevolle zorg en de mooie kraamweek! Mochten we nog een kindje krijgen, dan hopen wij dat Brigitte ons weer kan ondersteunen.
Tonen: 5  10   20
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram